josh-marshall-133091-unsplash.jpg

MC-messe 2019

This is the page description.

 
Grafisk_element_Logo-mc-messe@2x.png
 

Dato: 16. - 17. mars, 2019
Klokkeslett: Kl. 10:00 - 18:00
Sted: Bergen Racketsenter,
Fjellsdalen 9, 5155 Bønes

Priser
Billettpris for årets messe kommer.
Pris for utstillere varierer etter valgt utstillerpakke. Bestill utstillerplass her : https://www.dinmesse.no/velkommen-til-mcmesse

Eller kontakt oss for tilbud om en tilpasset standstørrelse og pris.

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon og nyheter om eventet.

Velkommen til MC-messe på Bergen Racketsenter

Den 16. og 17. mars 2019 kl. 10.00 åpner vi MC-messen på Bergen Racketsenter. Vi samler spennende aktører som tilbyr det nyeste innen produkter og tilbehør for MC og to-hjulinger både med og uten motor . Her blir det utstillinger av det «hotteste» innen motorsykler, MC-klær/utstyr, el- og hybrid sykler, spesial to-hjulinger, terrengsykler og mye mer. På messen står nyheter, liveshow og messetilbud i fokus!

Vi håper du vil komme og la deg bli inspirert av årets happening. Velkommen til messe!

Dersom du ønsker å være utstiller på årets messe kan du se info i linken til venstre, eller ta kontakt med Arne (93648908) for å få et tilbud på en spesialtilpasset utstillerplass.

Greit å vite
Bergen Racketsenter har gjennom årene huset mange store og mindre messer og events. Selve hallen  er ca. 4200 m2 på 1 plan, og er belagt med et TaraFlex Dekke. I tillegg til hallen finnes det et resepsjons-området og 4 garderober med toaletter (6 totalt).  

Bergen Racketsenter er lokalisert på Bønes, som er midt mellom Flesland flyplass og Bergen sentrum. Hallen ligger ca. 10-12 minutter med buss fra Bergen Sentrum. 

 

Utstillere som er klare til å vise deg årets trender.

Nye utstillere blir lagt til etter hvert.