josh-marshall-133091-unsplash.jpg

MC-messe 2019

This is the page description.

 
Grafisk_element_Logo-mc-messe@2x.png
 

Dato: 16. - 17. mars, 2019
Klokkeslett: Kl. 10:00 - 18:00
Sted: Bergen Racketsenter,
Fjellsdalen 9, 5155 Bønes

Priser : Billettpris for årets messe er kr 100,-Barn under 16 år gratis !

Bestill billetter her : https://dinmesse.ticketco.events/no/nb/e/mc_messe

   
Pris for utstillere varierer etter valgt utstillerpakke. Bestill utstillerplass her : https://www.dinmesse.no/velkommen-til-mcmesse

Eller kontakt oss for tilbud om en tilpasset standstørrelse og pris.

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon og nyheter om eventet.

Velkommen til MC-messe på Bergen Racketsenter

Den 16. og 17. mars 2019 kl. 10.00 åpner vi MC-messen på Bergen Racketsenter. Vi samler spennende aktører som tilbyr det nyeste innen produkter og tilbehør for MC og to-hjulinger både med og uten motor . Her blir det utstillinger av det «hotteste» innen motorsykler, MC-klær/utstyr, el- og hybrid sykler, spesial to-hjulinger, terrengsykler og mye mer. På messen står nyheter, liveshow og messetilbud i fokus!

Messen byr også på det ypperste av custom-kunstverk - bla representert av den prisbelønte Henning H. Dyrkolbotn som stiller ut både “Edvard” og “Skriket”.

Vi håper du vil komme og la deg bli inspirert av årets happening. Velkommen til messe!

Dersom du ønsker å være utstiller på årets messe kan du se info i linken til venstre, eller ta kontakt med Arne (93648908) for å få et tilbud på en spesialtilpasset utstillerplass.

Greit å vite
Bergen Racketsenter har gjennom årene huset mange store og mindre messer og events. Selve hallen  er ca. 4200 m2 på 1 plan, og er belagt med et TaraFlex Dekke. I tillegg til hallen finnes det et resepsjons-området og 4 garderober med toaletter (6 totalt).  

Bergen Racketsenter er lokalisert på Bønes, som er midt mellom Flesland flyplass og Bergen sentrum. Hallen ligger ca. 10-12 minutter med buss fra Bergen Sentrum. 

 

Utstillere som er klare til å vise deg årets trender.

Nye utstillere blir lagt til etter hvert.