Tidligere arrangerte messer

 

tidligere arrangerte messer

Se våre tidligere arrangerte messer.

 
 
Logo-EL-messe-undertekst.png

El-messen 2018

På El-messen presenterer vi alt i fra el-biler, el-motorsykler, hydrogenbiler, ladestasjoner, robotgressklippere, spa produkt, verksteder, solfilm og bilglass, lakkering, dekk og felg. Her er det en gledelig utvikling i markedet. Spesielt med tanke på all teknologi som tas i bruk for å oppnå nye og forbedrede resultater. Det har derfor vært en glede for oss å presentere fremtidens teknologi til hjemmet ditt.

 
Skjermbilde 2019-03-20 kl. 21.12.09.png

Weddingshower 2017 | 2018 | 2019

“Weddingshower” er norges største bryllupsmesse og blir arrangert i flere store byer. Messen inneholder flere brudeshow hvor det vises brudekjoler fra de fremste brudekjolemerkene i Norge. Det er en stor bredde i utstillere. Her får du alle tips og råd for å planlegge det perfekte bryllup. Vi samler spennende utstillere tilknyttet bryllup som alle er der for å gi deg inspirasjon, personlig, tips og råd til planleggingen av den store dagen. På messen kan du drømme deg bort i det siste innen brudemote med vakre brudekjoler, brudefrisyrer, brudemake-up.

 
Grafisk_element_Logo-mc-messe@2x.png

MC-messe 2019

På MC-messen samles spennende aktører som tilbyr det nyeste innen produkter og tilbehør for MC og to-hjulinger med både el- og bensinmotor. På messen utstilles det «hotteste» innen motorsykler, MC-klær/utstyr, el- og hybrid sykler, og mye mer.