shutterstock_442173682-kopi.jpg

Utstiller - Brudemesse i Oslo

 

Velkommen til Bryllupsmessen “Weddingshower Oslo”

Dronningens gate 4 -  27.10.2019.


Den 27. oktober 2019 fra kl. 13.00 - 18.30 vil Norges største Bryllupsmesse-arrangør holde stormesse i Oslo. Her blir det storslåtte brudeshow hvor vi viser brudekjoler fra de fremste brudekjolemerkene i landet. I tillegg vil Norges fremste bryllupseksperter ha et eget brudeseminar på bryllupsmessen.

Vi har samlet de mest populære bedrifter innen bryllupsmoter og bryllupstrender under ett tak. Utstillerne kommer fra de fremste brudesalongene, bryllupsfotografer, brudestylister, bryllupsplanleggere, gullsmeder og blomsterforretninger i Oslo. De over 50 spennende utstillerne tilknyttet bryllup er der for å gi deg inspirasjon, personlige tips og råd til planleggingen av den store dagen. Her blir det mulig for alle å finne det man trenger til bryllupet sitt.

Bryllupsmessen blir arrangert i de tidligere lokalene til Fearnley-museet som var museet for samtidskunst i Oslo i Dronningens gate 4. Lokalet er på over 2000 m2 med god takhøyde og luftige rom. Brudeshowet vil bli arrangert i samme rom som selve messen. Drøm deg bort i det siste innen brudemote med vakre brudekjoler, brudefrisyrer, brudemake-up og blomster i de fantastiske messelokalene i Oslo sentrum. Her får du alle tips og råd for å planlegge det perfekte bryllup. Velkommen som utstiller til "Weddingshower"!

 Bestill din utstiller plass her:

http://
Kryss av for ønsket utstillerpakke *
Prisene som er oppgitt er eks. mva

Billettpris for utstillere er satt til kr 150,- pr billett. Minstevolum er 10 stk billetter. 
NB ! Må forhåndbestilles og blir utlevert på utstillermøte i god tid før messen !

Ordinære billetter kr 250,-