shutterstock_654357484.jpg

Wedding shower 2018

This is the page description.

—  Wedding shower  —

Velkommen til brudemesse på Scandic Flesland Hotell

Dato: Søndag 21. oktober, 2018
Klokkeslett: 13:00 - 18:00
Sted: Scandic Flesland Airport
Lønningsvegen 9, 5258 Bergen

Priser
Billettpris for årets messe er 250,-
Kjøp billett

Pris for utstillere varierer etter valgt utstillerpakke.

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon og nyheter om eventet.

Bryllupsmessen finner sted på Bergens nyeste og flotteste konferansehotell, Scandic Flesland Airport Hotell. Messe konseptet vil i år være tuftet på den erfaringen vi hadde fra messen i oktober i 2017. Årets "Weddingshower" vil  innholde utstillere med stor erfaring i sin bransje. Dagen blir krydret med 2 brudekjole visninger. Det vil også være visning av herreklær. Vårt show vil også være spekket av dyktige artister som vil lage magisk stemning i messehallen. Vi vil også krydre dagen med stor trekning av gaver fra våre flott utstillere. Gled deg for dette blir bra !  Vi har i år valgt 3 konfransierer. Det er Tony, Martine og Kjellemann. Alle kjent fra P5 i Bergen. De vil gjøre at publikum vil bli underholdt hele dagen ! Velkommen til "Weddingshower" Dagen du ikke kan miste dersom du har fridd eller er i friermodus. Velkommen til messen !

Messen kommer til å bli større i år enn tidligere. Messen vil ha en catwalk i midten av lokalet. Der vil det bli visninger, artister, dans om mye moro. Utstillerne som er med på messen kan også få demonstrert og vist sine produkter. Dersom du ønsker å være utstiller på årets messe kan du bestille plass her eller sende mail til  frode@dinmesse.no eller dag.erik@dinmesse.no. Program og utstillere vil bli lagt ut på nettsiden og på facebook fortløpende etter hvert som detaljene er klare. Det er bare å glede seg til årets event i bryllupsverdenen!

Greit å vite
Hotellet ligger kun en kort spasertur unna flyplassterminalen på Bergen Lufthavn og 16 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Det vil være gratis parkering under messen.

Buss, taxi og Bybanen vil du finne i umiddelbar nærhet til hotellinngangen, og gode parkeringsmuligheter blir å finne i hotellets egen garasje.

 

Utstillere som er klare til å vise deg årets trender.

Nye utstillere blir lagt til etter hvert.