shutterstock_654357484.jpg

Wedding shower Bergen

This is the page description.

—  Wedding shower Bergen—  

Velkommen til brudemesse på Scandic Flesland Airport Hotel kl. 13.00 til 1800.  

 

Dato: Søndag 20. oktober, 2019
Klokkeslett: 13:00 - 18:00
Sted: Scandic Flesland Airport
Lønningsvegen 9, 5258 Bergen

Priser
Billettpris for årets messe er 250,-

Pris for utstillere varierer etter valgt utstillerpakke.

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon og nyheter om eventet.

Bryllupsmessen finner sted på Bergens nyeste og flotteste konferansehotell, Scandic Flesland Airport Hotel. Messekonseptet er tuftet på de erfaringene vi har fra messene på samme sted i oktober i 2017 og 2018. Årets "Weddingshower" vil inneholde utstillere med stor erfaring i sin bransje. Dagen blir krydret med en todelt brudekjole visninger av Kika Weddings. Det vil også være visning av herreklær og bryllupsklær av Instinct Menswear. Brudeshowet vil være spekket av dyktige artister som vil lage magisk stemning i messehallen. Kom og få med deg årets moter innen makeup, hår og smykker. Under Weddingshower i 2019 vil Stine Cecilie Winther være konferansieren. Hun er artist, sanger, låtskriver og tekstforfatter. Med stor lidenskap for bryllup, har hun spesialisert seg i bryllupsmusikk og er en ettertraktet sanger med bred musikalsk erfaring.  Velkommen til "Weddingshower." Dagen du ikke kan miste dersom du har fridd eller er i friermodus. Velkommen til messen !

Messen vil ha en catwalk i midten av lokalet. Der vil det bli visninger, artister, dans om mye moro. Utstillerne som er med på messen kan også få demonstrert og vist sine produkter. Dersom du ønsker å være utstiller på årets messe kan du bestille plass her eller sende mail til  lise@dinmesse.no Program og utstillere vil bli lagt ut på nettsiden og på facebook fortløpende etter hvert som detaljene er klare. Det er bare å glede seg til årets event i bryllupsverdenen i Bergen !

Greit å vite
Hotellet ligger kun en kort spasertur unna flyplassterminalen på Bergen Lufthavn og 16 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Det vil være gratis parkering under messen.

Buss, taxi og Bybanen vil du finne i umiddelbar nærhet til hotellinngangen, og gode parkeringsmuligheter blir å finne i hotellets egen garasje.

 

Utstillere som er klare til å vise deg årets trender.

Nye utstillere blir lagt til etter hvert.