shutterstock_654357484.jpg

Wedding shower Oslo

This is the page description.

—  Wedding shower OSLO  —

Velkommen til brudemesse i Oslo 27. oktober 2019

Dato: Søndag 27. oktober, 2019
Klokkeslett: 12:00 - 18:30
Sted: Gamle Museet, Dronningens gate 4

Priser
Billettpris for messen er 250,-

Her kan du bestille billetter til show nr 1 og 2: https://dinmesse.ticketco.events/no/nb/e/weddingshower_oslo

Vil du være utstiller?
Pris for utstillere varierer etter valgt utstillerpakke.

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon og nyheter om eventet.

Den 27. oktober 2019 fra kl. 12.00 - 18.30 vil Norges største Bryllupsmesse-arrangør holde stormesse i Oslo.

Her blir det brudeshow, bryllupsseminar og over 2000 m2 med det siste innen bryllupsmote og bryllupstrender. Vi viser kjoler fra de fremste brudekjolemerkene i Norge, og du får alle tips og råd for å planlegge det perfekte bryllup!

Vi samler nærmere 50 spennende utstillere tilknyttet bryllup som alle er der for å gi deg inspirasjon, og deler villig ut sin kunnskap for å hjelpe deg med planleggingen av den store dagen. Drøm deg bort i det siste innen brudemote med vakre kjoler, frisyrer, make-up, blomster og dekorasjoner i de fantastiske messelokalene i Oslo sentrum.

Bryllupsmessen blir arrangert i Gamle Museet, Dronningens gate 4. Dette er de tidligere lokalene til Astrup Fearnley, som var museet for samtidskunst i Oslo.

Under Weddingshower i 2019 vil Stine Cecilie Winther være konferansieren. Hun er artist, sanger, låtskriver og tekstforfatter. Med stor lidenskap for bryllup, har hun spesialisert seg i bryllupsmusikk og er en ettertraktet sanger med bred musikalsk erfaring. Sammen med utstillere fra de fremste innen hver sin sjanger, som brudesalonger, bryllupsfotografer, brudestylister, bryllupsplanleggere, gullsmeder, blomsterdekoratører og frisører i Oslo gir vi deg en unik mulighet for å finne det du leter etter!

Vi arrangerer to brudeshow med seminar, der du kan velge å kjøpe billetter til ett eller begge showene.

Show nr 1 Kristins Brudesalong:
Kristin Brudesalong har ambisjoner om å finne den perfekte brudekjolen til alle typer kunder. Vi har merker og størrelser som tar hensyn til bruder som er petit, plus size, gravide, eller som skal ha budsjettbryllup, high end, temabryllup etc. Vi reiser rundt omkring i verden for å kjøpe inn brudekjoler fra ulike kolleksjoner. Dette er brudekjoler av høy kvalitet fra kjente merker og designere, hvor vi har plukket ut favorittene som passer det norske markedet. Kristins er idag Norges største og mest kjente brudesalong og mottar kunder fra både inn- og utland.

Show nr 2 Fru Tjernsli:
Hos Fru Tjernsli Brud & Skjønnhet kan vi følge den kommende bruden fra første prøvetime helt ut til den ventende bilen på den store dagen. Vi har dyktige jenter som hjelper og guider deg gjennom prosessen det er å finne drømmekjolen, og en sydame som tilpasser og redesigner etter dine ønsker. I skjønnhetsavdelingen kan vi tilby alt fra en avslappende massasje noen dager før bryllupet, til spraytan, negler og selve stylingen på bryllupsdagen. Fru Tjernsli brenner for gjenbruk og redesign, derfor er de fleste kjolene hos oss preloved blandet med årets mote i størrelser fra 32 til 58.

Program for bryllupsmessen og brudekjolevisningen:

Kl. 12:00 - Dørene åpner for billetter show 1

Kl. 13:15 Første brudekjolevisning med Kristins Brudesalong
Kl. 14:00 Kåring av årets beste frieri. Vinn en ring fra SUGAR SHOP til 25000,-
Kl. 14:15 - 14:45 Første bryllupsseminar   
Kl. 14:45 Takk for oppmøte til besøkende fra show 1

Kl. 15:00 - Dørene åpner for billetter show 2

Kl. 16:15 Andre brudekjolevisning med Fru Tjernsli
Kl. 17:30 - 18:00 Andre bryllupsseminar
Kl. 18:00 - 18:30 Messe området stenger. 

Program for brudeseminaret:

Hvordan planlegge bryllupet fra A til Å
Bryllupstrendene for 2020
Trender for brudekjoler 2020
Hvordan velge riktig brudekjole?
Hvordan legge perfekt brudesminke til bryllupet?
Trender for brudefrisyrer i 2020
Brudebuketter og blomster til bryllupet
Hvordan dekke det perfekte bryllupsbordet?

Dersom du ønsker å være utstiller på årets messe kan du bestille plass her eller sende mail til lise@dinmesse.no eller frode@dinmesse.no. Program og utstillere vil bli lagt ut på nettsiden og på facebook fortløpende etter hvert som detaljene er klare. Det er bare å glede seg til årets event i bryllupsverdenen!


 

Utstillere som er klare til å vise deg årets trender.

Nye utstillere blir lagt til etter hvert.